Om oss

En kort presentation av våra musiker:

Stefan Holm, viola
Violastudier för Lars Arvinder och Bertil Appelbom i Stockholm. Arbetar till vardags som barnläkare vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus i Stockholm.

Kerstin Jonsson, violin och viola
Frilansande violinist och altviolinist. Har studerat violin vid Det Fynske Musikkonservatorium i Odense, vid Lisztakademien i Budapest samt i Stockholm för Karl-Ove Mannberg och Leo Berlin.

Fredrik Nilsson, piano
Undervisar vid Hemse Folkhögskola. Studier i piano och kammarmusik vid bl a Mälardalens Högskola i Västerås och Stony Brook University i New York.

Robert Nyström, accordeon
Kyrkomusiker i Klinte pastorat. Accordeonpedagog- och musiklärarexamen från Musikhögskolan i Piteå. Kantor samt Suzukipedagog. Även verksam som pianotekniker.

Lasse Pettersson, blockflöjter
Utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Har arbetat som diversemusiker i improvisationsteater- och danssammanhang. På Gotland även verksam som tenor i körer och olika ensembler.

Maria Wernberg, violin
Frilansande violinist och violinpedagog vid Kulturskolan Gotland. Violinistexamen från Birmingham Conservatoire och Royal Northern College of Music, Manchester. Utsågs till Riksspelman år 2005.

Christina Öhrling, cello
Cellostudier vid Musikhögskolan i Stockholm för Ola Karlsson samt för William Pleeth i London. Sommarkurser i barockcello för Kristin van der Goltz.
Frilansar som cellist i Stockholm och på Gotland samt undervisar i cello och ensemble vid Huddinge kulturskola.